Вече си представях заглавията в медиите - Гълъб ДоневГълъб Донев е

...
Вече си представях заглавията в медиите - Гълъб ДоневГълъб Донев е
Коментари Харесай

Премиерът: Вече си представях заглавията в медиите - „Гълъб Донев отлетя от МС”

Вече си представях заглавията в медиите - „ Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. отлетя от Министерския съвет ”. Обаче оставаме, както стана ясно след гласуването на народните представители. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. преди постоянното заседение на Министерски съвет. 

По думуте му остава и вярата за сформиране на постоянно държавно управление излъчено от Народното събрание и подкрепепно от устойчиво болшинство. 

До този избор служебното държавно управление продължава работата по оповестените при започване на мандата си цели. Работим с мисъл за хората, спазвайки законите на Република България. От хода на полемиката в Народното събрание през днешния ден ясно пролича, че тази наша задача за работа с мисъл за хората на България се възприема и от народните представители. Това ми дава вяра за триумф в търсенето на модела за сформиране на постоянно държавно управление, означи Донев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР